Referenciák

Régi elhasználódott gyep megújítása

A munka itt 20 percet vett igénybe 17m2-en 2 zacskó instantgyepet szórtunk ki. Nem igényel talajelőkészítést igy a régi gyepet nem kellett felszedni ami fárasztó és időigényes, továbbá új földet sem kell rendelni, ami a mai világban barkóba hogy mi kel ki belőle (tarack,repce vagy egyéb gyomnövények). A régi gyenge fűszálak új erőre kaptak az instantgyepben használt biokomposzt miatt, a kopár területeket pedig benőtte az új mag, így biztosít tökéletesen sűrű és egyöntetű gyepfelületet. A biokomposzt tökéletes táptalaj mind a régi gyepnek mind az új fűmagnak, és talaj szerkezet javító hatása is van, így bátran használhatjuk homok vagy agyagos területeken egyaránt.

Teljes megújítás egy családi ház kertjében

A képen látható egy családi ház kertje, Instantgyep előtt és után. A családnak nagyon fontos volt, hogy a lehető legrövidebb idő alatt érjük el ugyanazt a hatást, mintha gyeptéglákat terítenénk le. Egy családi eseményre készültek, ahol már a tökéletes gyeppel szerettek volna dicsekedni.

A munkálatokat, pár órán belül elvégeztük, minimális talajelőkészítést követően (gyomnövények kiszedése) és az instantgyep tökéletesen bedúsult 2 héten belül, a benne lévő biokomposzt tápanyagai miatt az új gyep gyönyörű zöld lett. A kikísérletezett arányok miatt nem féltünk attól, hogy esetleg kiéghet a fű vagy nem nő ki elég gyorsan. Az Instantgyep már 2 héten belül csodás eredményt produkált!